top of page

Desemberbrev & Julehilsen 2021

Kjære Peer Gynt medlemmer, Medlemsbrevet i september startet med « Endelig er vi i gang » Ja, høstsesongen 2021 kom i gang mandag 13. september på Bonalba, litt beskjedent i starten, men i løpet av noen uker ble deltagelsen ganske bra og nesten som før Corona pandemien.

I sum har 1 034 spillere deltatt i løpet av høstens 38 turneringer. Det er 200-300 spillere færre enn hva vi har pleid å være i årene før pandemien.

De aller fleste har nok følt på at 1,5 års fravær fra golfspill i Spania har var et savn, samværet med Peer Gynt familien likeså.

Men som kjent, når gamle venner møtes, gjenopptas kontakten raskt og det sosiale samværet fortsetter som om intet var hendt. Høsten forløp i h t tradisjonene med tre ukentlige turneringer, inklusive golf/lunsj dager en gang i måneden, sosial dag med uhøytidlige konkurranser med lunsj og medlemsmøte.

Årets KM og Høstcup ble også avviklet i henhold til tradisjonen over to dager, først på Bonalba, deretter på Villaitana campo Levante. Ikke helt uventet ble klubbens favoritter vinnere i år også. Vi gratulerer Eva Irene Fauske og Trygve Sundbø som klubbmestre 2021 !

En spesiell markering denne høsten var klubbens to jubileer :

- Peer Gynt, 20 års jubileum, stiftet 12.07.2001 - Mor Aase, 15 års jubileum, stiftet 08. mai 2006

Tidlig på året var det langt fra sikkert om jubileumsmarkeringen lot seg gjennomføre i 2021. Med facit i hånd, vet vi at vaksineringen som startet for snart et år siden, endret situasjonen positivt utover våren og sommeren. Vi fikk etter hvert ‘trua’ på et gjensyn med Costa Blanca i september.

Jubileene ble feiret med fest på Hotel Tossal d’Altea lørdag 30. oktober. Det ble en verdig markering med alle ingredienser, god mat, nok vin, taler og kåring av årets klubbmestere.

Øvrige premieutdelinger ble også gjennomført på sedvanlig vis. Sist på fest kvelden ble det underholdning, først av klubbens trubadur Bjarne, deretter av Duo Intermezzo med Paola og Hector, alt i en hyggelig atmosfære som satte en ekstra spiss på kvelden.

En stor takk til Brita Høymyr som sto for alt det praktiske vedr. arrangementet.

Mor Aase markerte i tillegg sitt jubileum med den tradisjonelle parturneringen 12. november. Dette ble det siste arrangement som Elizabeth Anker var ansvarlig for.

Etter 14 av damegruppas 15-årige historie har Elizabeth bedt om avløsning. Elizabeth er blitt takket i flere omganger, på jubileumsfesten 30. oktober ble hun formelt takket av klubbens tidligere president Ragnhild Kopperud som representant for damene. Hun holdt en tale til Elizabeth, overbrakte blomster og en personlig gave fra klubben.

Jeg henger meg på også i denne sammenheng, og takker Elizabeth for en kjempejobb gjennom 14 år. Ikke bare som Mor Aases leder, men også som ansvarlig for Team Peer Gynts deltagelse i Costa Blanca ligaen, og Ryder Cup mot Albir Golf.

Som opplysning, Mor Aase opprettholder turneringstradisjonen ved at noen av damene deler på oppgavene.

I skrivende stund er høstsesongen nettopp avsluttet, og de fleste som ikke er fastboende i Spania er tilbake hjemme i Norge.

Nå ser vi frem til samvær med familie og venner, en hyggelig advents tid, Jul og Nyttårsfeiring, og forhåpentligvis uten for store konsekvenser forårsaket av pandemien.

De siste dagers smitte utvikling og spredningen av Omikron varianten, medfører at det igjen oppstår usikkerhet vedr. reiser til Spania.

I løpet av desember og den første delen av januar vil det ganske sikkert bli kommunisert ny kunnskap om smitte og sykdomsutvikling fra den nye mutanten. Vi kan ikke annet enn å følge nøye med på utviklingen, og vi vil informere alle om hva som kommer av offisielle reiseråd fra norske myndigheter i siste halvdel av januar 2022.

Vi krysser fingrene, og håper på at vaksinen er tilstrekkelig effektiv for å beskytte oss, og at situasjonen i Spania holdes under kontroll. Spania har for øvrig en svært god vaksinasjonsgrad, faktisk bedre enn Norge, spesielt hos barn helt ned i 5 års alderen.

Til slutt vil jeg takke styret,TK-korps og øvrige som bidrar i driften av klubben for en vel gjennomført høstsesong.

Alle Peer Gyntere ønskes en GOD JUL og et GODT NYTT ÅR, med et sterkt håp og ønske om at vi ses i Spania i løpet av vinteren og våren 2022 !

Beste hilsen Lars Carlheim

lars.carlheim@fibernett.net


45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page