top of page

Informasjonsbrev


Kjære medlemmer,

Vi håper alle har hatt en fin sommer!

Vi nærmer oss høsten, og tiden hvor vi normalt ser frem til nye opphold på Costa Blanca kysten.


Covid-19 pandemien har endret mye, og har gitt oss en hverdag ingen av oss noen gang tidligere har opplevd.Hvor lenge dette vil vare er det umulig å gi noe fullgodt svar på nå, men vi forstår alle at høsten 2020 vil bli annerledes enn det vi er vant med.


Spania er foreløpig definert som ‘rødt’ land, og FHI/UD fraråder reiser til Spania som ikke er strengt nødvendige.Smittespredningen er økende, særlig i de nord-østlige regionene.Foreløpig gjelder FHI/UD’s reiseråd frem til 01. oktober.


Et annet faktum er at majoriteten av klubbens medlemmer har en alder som defineres i risikogruppen, noe som selvfølgelig medfører at vi er skeptiske og usikre på når det er forsvarlig å gjennomføre neste Spania opphold.Mange har allerede ‘avskrevet’ tur denne høsten.


Driften av klubben må baseres på god planlegging og forutsigbarhet.Klubben har reservert ca. 1700 spilleplasser for perioden september/desember. Påmeldingen i Golfbox for september viser med all tydelighet at deltagelsen ved den planlagte sesongstarten 14. september er tilnærmet fraværende.


For at vi skal opptre ansvarsfullt overfor banene vi har avtaler med, ser styret ingen annen løsning enn å kansellere vår reservasjon av spilleplasser for hele høstsesongen.

Dette gir banene mulighet til å utnytte markedet på en optimal måte, og minimalisere økonomiske tap.


Dette innebærer at all aktivitet i klubbregi innstilles til og med desember 2020.

Medlemmer som befinner seg i Spania kan reservere spilleplass på vanlig måte i pro-shopene, og betale greenfee i h t de avtalene vi har med de respektive banene.Evt. privat spill med øvrige norske avtales direkte mellom de som er tilstede. Pro-shopene kan opplyse om andre norske er tilstede og spiller.Vårsesongen 2021

Planlagt turneringsplan for våren 2021 med oppstart i januar 2021 ligger foreløpig fast.

Turneringskalenderen er publisert på hjemmesiden under ‘Arrangementer’ Eventuelle endringer blir det informert om i god tid.


Costa-Blanca ligaen

Klubbens deltagelse i Costa-Blanca ligaen må følgelig kanselleres denne høstsesongen. Ligaen arrangerer turneringer på vanlig måte med oppstart i september.


Generalforsamlingen 2020

Generalforsamlingen var berammet til 27. mars 2020

Det planlegges nå at det avholdes en ‘Ekstraordinær Generalforsamling 2020’ på samme dag som


Ordinær Generalforsamling 2021

Foreløpig dato er 09. april 2021 (fredag etter Påske)

Har noen spørsmål, ta kontakt med undertegnede eller send en epost direkte til klubben.

Avslutningsvis ønsker jeg alle en fin høst med mye trivelig golfspill på våre hjemlige baner.

Håper vi ses på nyåret !

Vennlig hilsen

CLUB DE GOLF PEER GYNT

På vegne av styret

Lars Carlheim

lars.carlheim@fibernett.net

911 58 311


170 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page