top of page

VÅRSESONGEN 2020 - COVID-19/CORONA SITUASJONEN

Viser til informasjon i forrige nyhetsoppslag også sendt på e-post til alle medlemmer lørdag 14. mars.

Corona utviklingen har siden da eskalert kraftig i Spania, det er innført portforbud med svært strenge regler for personlig bevegelse muligheter.

Klubbens siste turneringsdag denne våren ble fredag 13. mars, hvor vi arrangerte Mor Aase parturnering med etterfølgende lunsj på Puig Campana. Utviklingen videre utover sommeren er i skrivende stund umulig å si noe bestemt om.


Golfbanene her på Costa Blanca anser vårsesongen som tapt, og de tror ikke en gjenåpning av banene er aktuell før tidligst i mai eller senere. Vi er i kontakt med de banene vi benytter, og gir beskjed når vi mottar melding om når eventuell gjenåpning vil finne sted.

HØSTSESONGEN 2020 Vi følger utviklingen her i Spania og hjemme, og vil komme med informasjon i god tid før planlagt sesongstart 13. september. Informasjon vil bli lagt ut på hjemmesiden, og sendt som epost til alle medlemmer når ferietiden er over ca. medio august.

Turneringskalenderen for høstsesongen 2020 er publisert på hjemmesiden under fanen ARRANGEMENTER. Inntil videre er det denne planen som gjelder.

Til slutt vil jeg sende en hilsen og oppfordring til alle medlemmer som befinner seg her nede eller i Norge, om å følge lokale myndigheters restriksjoner, råd og anbefalinger slik at vi snarest mulig kan få tilbake den tilværelsen vi helst ønsker.

Hold deg hjemme og hold deg frisk ! Altea La Vella, 28. mars 2020 Club de Golf Peer Gynt Lars Carlheim


90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page